Stružne čeljusti, orodja in priprave
Kontakt: +386 41 408 474
Slider Image
Slider Image

Dobrodošli v naši družbi!

Smo družinsko podjetje v majhni vasici Prekopa v občini Vransko. Delujemo že od leta 1993 in se vsa ta leta trudimo prilagajati trgu ter željam kupcev. Podjetje S&A je bilo ustanovljeno z namenom izdelovanja vseh vrst orodij, nudimo pa tudi druge storitve, kot so izdelava vseh vrsti stružnih čeljusti in strojnih delov v kovinski industriji. Delujemo na domačem in tujem trgu. Izvozno smo usmerjeni predvsem na avstrijski trg, kjer že 15 let let uspešno poslujemo z večjimi avstrijskimi podjetji, ki cenijo našo kakovost in cenovno dostopnost. Pred kratkim se je podjetje tudi tehnološko posodobilo tako, da je sposobno izdelati še tako zahtevne projekte na področju strojne industrije.

STRUŽNE ČELJUSTI

01A

Izdelamo vam trde ali mehke stružne čeljusti, po vaših željah in potrebah – prilagojene novemu izdelku ali vaši starejši stružni  glavi.

PRIPRAVE

Vse večja potreba po nenehnih spremembah in funkcionalnosti izdelka ter manjše serije večkrat ne dopuščajo izdelave relativno dragih kompleksnih orodij – z inovativnostjo in predelavo obstoječih, smo sposobni izdelati cenovno ugodna orodja in priprave, s katerimi se vseeno da narediti kvalitetne izdelke.

ORODJA

Veliko podjetij ima nemalokrat težave z prilagoditvijo proizvodnje na nov izdelek, zato smo tukaj mi, izdelamo vam priprave in orodja po naročilu za avtomatizirane proizvodnje.

STROJNI PARK

Strojni park

Tehnološko smo podprti s programsko opremo Solidworks Solidcam, katera nam omogoča hitrejšo in kvalitetnejšo izdelavo izdelkov.

podjetja-01

“Izpolnitev Vaših želja je naše zadovoljstvo!”

S&A ORODJARSTVO d.o.o.
Prekopa 53, SI-3305 Vransko
Gsm: +386 41 408 474
Email: info@sa-orodjarstvo.si
Davčna št.: SI85345784
Matična št.: 3936813000
TRR: IBAN SI56 6100 0000 2641 851 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)

Prijava